GALDERAK

Bon dia,
Us recordem que el proper divendres 11 de febrer a les 19 hores començarà una edició més renovada del joc de preguntes de la Casa i amb un nou nom: Galderak. Basat en el Trivial, el clàssic joc de taula, aquesta edició comptarà amb vuit categories: geografia, ciències, història, art, esport, oci, curiositats i Navarra. A més, prendrà idees d’històrics concursos televisius.
Se celebraran jornades cada dues setmanes.
Segons el nombre d’inscripcions, es farà la divisió en parelles o en grups. Hi ha places limitades. L’assignació de places s’efectuarà per ordre d’inscripció.
Us podeu inscriure fins el dilluns 7 de febrer per aquest mateix canal.
Moltes gràcies.
Salutacions,
Junta de la Casa dels Navarresos

Buenos días,
Os recordamos que el próximo viernes 11 de febrero a las 19 horas empezará una edición más renovada del juego de preguntas de la Casa y con un nuevo nombre: Galderak. Basado en el Trivial, el clásico juego de mesa, esta edición contará con ocho categorías: geografía, ciencias, historia, arte, deporte, ocio, curiosidades y Navarra. Además, tomará ideas de históricos concursos televisivos.
Cada dos semanas se celebrará una jornada.
Según el número de inscripciones, se dividirán en parejas o en grupos. Hay plazas limitadas. La asignación de plazas se efectuará por orden de inscripción.
Podéis inscribiros hasta el lunes 7 febrero por este mismo canal.
Muchas gracias.
Un saludo,
Junta de la Casa de los Navarros

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.